mladenci

Stresno: Mladenci pali niz stepenice, silazak se pretvorio u noćnu moru (VIDEO)

Jedan novopečeni bračni par sa naših prostora, odmah nakon rečenog „da“ na teži način je dobio priliku da sazna šta znači ono „zajedno i u dobru i u zlu“ – onda kada im se silazak niz stepenice zgrade istovremeno obio o glavu, i to bukvalno. Snimak mladenaca na dan svadbe kojima se veseo trenutak silaska niz stepenice među gostima pretvorio u noćnu moru, skoro pa neviđenu do sada, nasmejao je ali na trenutak i uplašio ljude na Balkanu. Navodeći da se sve desilo u Dalmaciji u Hrvatskoj, video je osvanuo na Fejsbuk stranici „Dalmatinska generacija“.   Ljubomorna bivša im priredila UŽAS na venčanju: Sačekala mladence s punom kofom (VIDEO)   „Baš im je lepo krenulo“, piše u opisu videa na pomenutoj Fejsbuk stranici, u kom se može videti donekle bolan pad mlade i mladoženje. Naime, nakon što su malo zastali na početku, verovatno za fotografisanje, bračni par je krenuo niz stepenice sa osmehom. Dok je mladoženja išao korak ispred svoje mlade, držeći je za ruku, ona se u jednom trenutku spotakla. Držeći bidermajer u drugoj ruci, žena se oslonila na svog supruga u nadi da neće pasti. Međutim on se tada takođe spotakao, te su nažalost oboje završili na betonu. Iako nije poznato da li je ovaj pad uzorkovao neke povrede mladoj i mladoženji, mnogi Balkanci našli su vremena da napišu koji duhoviti komentar na video koji možete pogledati OVDE. „Nije bitan početak… kraj je najbitniji, ne brinite“, „Ovo je prava ljubav. U dobru i u zlu“, „Oni su i ovaj pad sa osmehom dočekali, ipak bolje da se ne oslanja na njega u životu“, „Više sreće drugi put“, „Dobili su brzi kurs bračnog života“, „A kažu treba da se osloniš na partnera, bolje je da u buduće stoji stabilno na svojim nogama“, „Ova mlada će imati jak oslonac u životu“, glasili su neki šaljivi komentari. Kako je ovo bio njihov poseban dan, ukoliko je sve prošlo bez velikih povreda, priznajemo da su ga ovim učinili još posebnijim.

Ljubomorna bivša im priredila UŽAS na venčanju: Sačekala mladence s punom kofom (VIDEO)

Bizarna priča zabeležena je u Boliviji, gde se na venčanju pojavila bivša devojka mladoženje, željna osvete. Nakon svečane ceremonije mladenci su izašli iz crkve, gde su ih sačekali svatovi. Niko u tom trenutku nije slutio šta će se dogoditi.   Da li znate šta je fantomska trudnoća?   Ljubomorna bivša ponela je sa sobom kofu punu fekalija i ulja koju je izručila na novopečene supružnike, a na snimku vidimo da je venčanica uništena, prenosi New York Post. Uz to, mlada je isprskana po licu i kosi, a njen izraz sve govori. Ni mladoženja nije bolje prošao, pa će njegova svečana uniforma morati na hemijsko čišćenje. Nakon nesvakidašnjeg incidenta mlada se oglasila na društvenim mrežama. Ona je poručila da se nada da će ih neimenovana bivša “pustiti da žive u miru, pošto se osvetila”. Snimak je osvanuo na društvenim mrežama, a korisnici su većinom podržali mladence. “Bez obzira koliko se osećate povređeno, nikada ne tražite osvetu. Neka bude srećna sa svojim novim partnerom“, poručila je Marija. “Kakva šteta! Mlada će zauvek pamtiti ovaj neprijatan trenutak“, dodala je Paula. Jedan Gabrijel smatra da incident treba prijaviti: “Svi imamo neku bivšu, ili nekog bivšeg. Ne bih želeo da se ovakve stvari dešavaju mojim ćerkama ili bilo kome drugom“. Detaljnije pogledajte OVDE.

Dužnosti kume na venčanju

Kuma je na venčanju jedna od prisutnih koja ima najlepšu ulogu na ovaj dan. Njene dužnosti se najčešće planiraju u dogovoru sa mladom. Među najčešćim zaduženjima jedne kume nalazi se organizacija devojačke večeri (ukoliko će je mlada imati), ali i pomoć prilikom planiranja venčanja. Ona pomaže prilikom odabira venčanice, frizure, šminke i dekoracije. Ona je ta koja na sam dan venčanja pomaže mladi da se obuče i gotovo da do samog čina venčanja ona ne napušta mladu. Često kuma je ta koja priprema govor za prvu zvanicu mladencima, često i sama naručuje muziku i donosi tortu na venčanje. Ona je, takođe, zadužena za kupovinu bidermajera, ali i platna i sveće za crkveno venčanje. Kuma je osoba na venčanju na koju mlada može u svakom trenutku da se osloni.   Izvor: Wannabemagazine

Nisu nosili venčanicu i odelo: Pogledajte šta su ovi mladenci obukli za svoju svadbu, potpuni hit (FOTO)

Nije svakom paru dovoljno interesantno da na svoju svadbu dodje u odelu i venčanici. Nekima je od velikog znacaja da im bude udobno tokom njihovog najbitnijeg dana. Tako se i jedan mladi par odlucio za opciju „trenerka“, a na fotografiji ispod mozete pogledati kako su oni izgledali. Oni su bez pardona odstupili od bilo kog standarda i napravili sebi ugodno i lepo veče.