Stresno: Mladenci pali niz stepenice, silazak se pretvorio u noćnu moru (VIDEO)

Jedan novopečeni bračni par sa naših prostora, odmah nakon rečenog „da“ na teži način je dobio priliku da sazna šta znači ono „zajedno i u dobru i u zlu“ – onda kada im se silazak niz stepenice zgrade istovremeno obio o glavu, i to bukvalno.

Snimak mladenaca na dan svadbe kojima se veseo trenutak silaska niz stepenice među gostima pretvorio u noćnu moru, skoro pa neviđenu do sada, nasmejao je ali na trenutak i uplašio ljude na Balkanu. Navodeći da se sve desilo u Dalmaciji u Hrvatskoj, video je osvanuo na Fejsbuk stranici „Dalmatinska generacija“.

 

Ljubomorna bivša im priredila UŽAS na venčanju: Sačekala mladence s punom kofom (VIDEO)

 

„Baš im je lepo krenulo“, piše u opisu videa na pomenutoj Fejsbuk stranici, u kom se može videti donekle bolan pad mlade i mladoženje.

Naime, nakon što su malo zastali na početku, verovatno za fotografisanje, bračni par je krenuo niz stepenice sa osmehom. Dok je mladoženja išao korak ispred svoje mlade, držeći je za ruku, ona se u jednom trenutku spotakla. Držeći bidermajer u drugoj ruci, žena se oslonila na svog supruga u nadi da neće pasti. Međutim on se tada takođe spotakao, te su nažalost oboje završili na betonu.

Iako nije poznato da li je ovaj pad uzorkovao neke povrede mladoj i mladoženji, mnogi Balkanci našli su vremena da napišu koji duhoviti komentar na video koji možete pogledati OVDE.

„Nije bitan početak… kraj je najbitniji, ne brinite“, „Ovo je prava ljubav. U dobru i u zlu“, „Oni su i ovaj pad sa osmehom dočekali, ipak bolje da se ne oslanja na njega u životu“, „Više sreće drugi put“, „Dobili su brzi kurs bračnog života“, „A kažu treba da se osloniš na partnera, bolje je da u buduće stoji stabilno na svojim nogama“, „Ova mlada će imati jak oslonac u životu“, glasili su neki šaljivi komentari.

Kako je ovo bio njihov poseban dan, ukoliko je sve prošlo bez velikih povreda, priznajemo da su ga ovim učinili još posebnijim.