svadba i vencanje-kiseljak-hotel

Sreća = Ljubav bez granica – Od susreta do venčanja

Sreća = Ljubav bez granica- Od susreta do venčanja

Ovo nije priča o smirivanju i krunisanju jedne ljubavi, ovo je priča o dvoje mladih avanturista koji tek sad kreću u još zabavnije i luđe krstarenje životom. Od prvog susreta očekivano je puno ali da će uploviti u luku zvanu brak najmanje.

Oboje sa istim žarom su planirali, beležili svaki detalj i projektovali sa puno ljubavi, mašte venčanje na najbolji način. Želja im je bila da venčanje bude upečatljivo i romantično, puno humora, emocija i dobre energije.

Osmesi Marije i Marka govorili su više od reči, na svadbi priređenoj u hotelu Kiseljak uživali su i radovali se prvim bračnim koracima sa rodbinom, prijateljima, kumovima…

Nakon ceremonije venčanja, žurka je mogla da počne ali pre toga prvi ples i to uz zvuke De Marko benda bili smo zadivljeni njihovim plesom pevajući svi zajedno…Svet je lep kada sanjamo, hajde zajedno da sanjamo…Kao u oblacima bili smo svi mi zajedno sa našim dragim mladencima.

.svadba i vencanje-hotel-kiseljak-de  svadba i vencanje-kiseljak

Venčanje koje uspe da razoruža i najveće neljubitelje venčanja, a to se ne postiže, dekorom, dobrom hranom, skupocenim poklonima već dobrom energijom, ljubavlju i duhom mladenaca.  Uspeli su od jednog običnog dana da naprave događaj za pamćenje.

svadba i vencanje-hotel-kiseljak

Posle dvodnevnog slavlja mladenci su ispratili goste i ostali da uživaju u prvim bračnim danima. Medeni mesec provešće na nekoj skrovitoj destinaciji ispunjeni ljubavlju, srećom i neiscrpnom energijom…Uživajte…

svadba i vencanje-de-marko-bend  svadba i vencanje-hotel-kiseljak-Marko

#efekti_za_svadbe       #suvileddemarko

kontakt telefon:  +381 63 77 20 662

https://demarkobend.com/

https://svadbaivencanje.com/najbolji-bendovi-za-svadbe-muzika-za-svadbe/

https://svadbaivencanje.com/de-marko-light-sound/