svadba i vencanje-ser gilies-logo

Restoran Ser Gilles kafe bar, event centar-weddings

Restoran Ser Gilles kafe bar, event centar-weddings

Na Banjici između fudbalskog stadiona „Rad“, banjičke šume i Sportskog centra Banjica, blizu centra grada smešten je Event Centar Ser Gilles Weddings.

Event centar  Ser Gilles Weddings  idealan je za organizovanje proslava poput svadbi, krštenja, rođendana, poslovnih ručkova, banketa i ostalih proslava sa postavkom okruglih i četvrtastih banket stolova od 8 do 12 mesta i podijuma za igru. Urbanog izgleda, elegantno dekorisan u svom sastavu ima zelene povšine sa brojnim različitim drvećem i okruženost predivnom šumom.

U odnosu na objekte slične namene Event Centar  Ser Gilles Weddings  najviše se izdvaja zbog mogućnosti da veoma jednostavno i brzo prilagodi prostor po vašim željama. Stručni tim „Ser Gilles“ stoji vam na raspolaganju u organizaciji i osmišljavanju važnog segmenta u vašem životu.

Zakažite vaš termin ili razgledanje restorana na broj 062/780-100.

Crnotravska 4.   Beograd, Srbija

Kontakt telefon: 011 36 70 733         +38169 36 70 733         info@sergilles.rs

Ono što izdvaja „Ser Gilles“ u odnosu na druge objekte sličnog sadržaja je mogućnost brzog i jedinstvenog prilagođavanja prostora prema vašim potrebama, što je jedinstvena prilika da u Beogradu napravite događaj baš onakav kakav želite. Stručni tim „Ser Gilles“ stoji vam na usluzi u osmišljavanju i organizaciji svakog segmenta vašeg slavlja. Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje i zajedno učinimo nezaboravnim svaki tren vaše svečanosti.

U restoranu “Ser Gilles” možete probati razna jela iz naše nacionalne kuhinje. Restoran „Ser Gilles“ vam nudi razne specijalitete za doručak, ručak i večeru. Pored stručnog tima i tehničke službe, koji se brinu o tome da u „Ser Gilles“ restoranu sve besprekorno funkcioniše. Tu je i tim vrhunskih kuvara koji su godinama sticali iskustva u najprestižnijim Beogradskim restoranima,  i vama su na raspolaganju. U našem divnom ambijentu možete uživati uz odličnu uslugu i fantastičnu hranu.

  

U prijatnom ambijentu moderno opremljenog kafea, mestu namenjenom istinskim ljubiteljima kafe, možete zapoceti radni dan ili svoj poslovni sastanak u velikom izboru sveže ceđenih sokova, kafa i ukusno pripremljene hrane. Takođe, možete pratiti sportske događaje uz dobar izbor piva, dok su kokteli nezaobilazni u večernjim satima.

svadba i vencanje-sergilles-kafe  svadba i vencanje-ser-gilles

Multifunkcionalni prostor „Ser Gilles“, kada su u pitanju kokteli, svadbe, privatne žurke i modne revije, može da ugosti do 600 posetilaca.

Za potrebe organozovanja seminara, banketa i sličnih proslava možemo ugostiti do 350 gostiju sa postavkom okruglih stolova za 8 do 10 osoba i podijumom za igru. Sala takođe pruža mogućnost za konferencijske sastanke do 400 učesnika.

Banket sala ispunjava sve standarde i zahteve organizovanja svih vrsta događaja. Za korporativne događaje preporučuje se korišćenje ove sale u kombinaciji sa a la carte restoranom koji zajedno čine površinu od 900m2. Sala pruža vrhunski konfor i udobnost, tako da smo uvereni da ćete doživeti nezaboravne trenutke na vašoj proslavi…

Moto našeg restorana glasi: “Gosti ne treba da budu zadovoljni, vec prezadovoljni.“ Pored stručnog tima i tehničke službe, koji se brinu o tome da u „Ser Gilles“ restoranu sve besprekorno funkcioniše.

Tu je i tim vrhunskih kuvara koji su godinama sticali iskustva u najprestižnijim Beogradskim restoranima, a od ovog trenutka stoje i vama na raspolaganju.

svadba i vencanje-sergilles-event-centar  svadba i vencanje-ser-gilles-vencanja

svadba i vencanje-ser-gillesples  svadba i vencanje-sergilles-prvi-ples

U bašti „Ser Gilles“ možete pronaći utočište tokom tropskih dana i vrelih letnjih noći. Imate u ponudi razna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđene sokove i kolače. Naše prijatno osoblje će Vam izaći u susret i ispuniti vam svaku želju.

svadba i vencanje- sergilles-basta  svadba i vencanje-sergilles-bastica

Restoran Ser Gilles je moderan i elegantno urađen ugostoteljski kompleks koji senalazi na Banjici i čine ga event centar, a la carte restoran i cafe sa baštom.

Od srca vaši: #svadbaivencanje #demarkorasveta  #suvileddemarko     #demarkobend

https://www.facebook.com/svadbabendovirasvetasuviled