svadba i vencanje-bendovi

Kako odabrati bend za venčanje – najbolji bendovi za svadbe

Bendovi za svadbe i sve proslave, najbolja ponuda – muzika za svadbu

https://svadbaivencanje.com/smiley-smajli-bend-serbia/

Muzika na venčanju je stvar ukusa i naravno, vrlo bitna stavka, želite li da vam samo svadbeno veselje uspe. Uz sve ostale detalje, muzika je jedan detalj o kojem se morate dogovoriti sa svojim budućim supružnikom. Muzika će vas pratiti tokom celog dana pa morate razmotriti nekoliko opcija. Najbitniji trenuci su muzika pri samoj ceremoniji venčanja i odabir repertoara nakon ceremonije. Ako vam gosti prvo dolaze ranije nezavisno od benda angažujte tamburaše, trubače, dve harmonike da razvesele goste u pripremnom delu… Bude li vam nezgodno organizovati bilo kakvu muziku kod kuće, nemojte se zamarati jer to je ionako vreme kada se ljudi, koji se možda dugo vremena nisu videli, skupljaju, pozdravljaju, razgovaraju, pa im muzika u pozadini i neće biti toliko bitna. Želite li upotpuniti svaki trenutak, ne bi bilo loše snimiti kakav instrumentalni cd koji vam se tiho može vrteti i ponavljati.

Predlažemo vam da pogledate i preslušate naše bendove…

De Marko bend:   http://www.demarkobend.com

Istok Zapad bend:    https://www.youtube.com/watch?v=0JvOOrMdqi8

https://www.youtube.com/watch?v=-LaKn6XEuCU

Kazoo band:   https://www.youtube.com/watch?v=WBnCzmxKBEI

Mnogima možda najvažnija stavka za venčanje je bend koji će zabavljati goste celu noć. Bend je ona karika u sistemu koja će uveliko uticati na atmosferu cele večeri, zato vam valja da posvetite više vremena odabiru pravog benda za vaše venčanje.

1. Online pregled bendova

Prvo što bi trebali napraviti je pregled online ponudu bendova. Na našem portalu možete pogledati niz bendova za venčanje koji sviraju različitu vrstu muzike. Možda ste neki bend ranije čuli, svakako se potrudite i na vreme ih kontaktirajte jer većina bendova zna biti rezervisana više od pola godine unapred.

2. Datum i cena

Dobro se raspitajte da li je određeni bend slobodan, utvrdite cenu nastupa na venčanju. Broj članova i cena benda su različite, u zavisnosti od broja članova, ozvučenja, rasvete, garderobe…Na vama je odabir hoćete li voziti Fiću ili Ferari…

svadbaivencanje-De Marko bend3. Dogovaranje programa izvodjenja pesama

Jasno dajte na znanje bendu koje pesme želite a koje ne želite. Unapred im dostavite program izvodjenja pesama prepustite se razmeni energije i uživajte…