svadba i vencanje-hotel-kragujevac

Hotel “KRAGUJEVAC“ Nova Sicilijana D.O.O.

Hotel Kragujevac
Nova Sicilijana d.o.o.
Kralja Petra I broj 18
34000 Kragujevac, Srbija

recepcija:034/335-811
fax:034/331-944
e-mail adrese:restoran@hotelkragujevac.com
recepcija@hotelkragujevac.com
web site:         www.hotelkragujevac.com          http://www.hotelkragujevac.com/sr/

Nakon završene adaptacije koja se intenzivno odvijala prethodne dve godine, hotel je dobio potpuno nov, moderan i sofisticiran izgled, u skladu sa najsvremenijim arhitektonskim rešenjima.

svadba i vencanje-hotel-kragujevac svadba i vencanje-hotel-kg

Ukoliko planirate da organizujete sastanak ili konferenciju, na raspolaganju vam je klimatizovan moderno opremljen Kongresni centar sa 5 odvojenih celina, ukupnog kapaciteta 1270 učesnika, odnosno 20 do 450 učesnika u zavisnosti od sale.

svadba i vencanje-svecana sala-hotel-kg svadba i vencanje-sala- hotel-kg

U sklopu hotela se nalaze dva restorana. Hotelski restoran je namenjen pansionskim gostima kao i a la carte gostima koji preferiraju nacionalnu kuhinju. Pogodan je za organizaciju različitih svečanosti. Restoran “ PANORAMA“ ima kapacitet 80 mesta i iz njega se pruža pogled na ceo grad. Hotel ima i aperitiv bar kapaciteta 30 mesta. Sve ovo su sadržaji gde možete provesti prijatne trenutke i uživati sa svojim poslovnim partnerima i prijateljima.

Hotel Kragujevac prema zvaničnoj kategorizaciji ima tri zvezdice i raspolaže smeštajem ukupnog kapaciteta 178 ležaja. nudi veliki izbor jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, kao i apartmana. Smestajni kapacitet čine:  7  apartmana,  40  jednokrevetnih soba, 42  dvokrevetne sobe i 14  soba sa francuskim ležajima i jedan apartman za osobe sa invaliditetom.

Svečani doček Nove 2017.godine dočekajmo uz De Marko bend

svadba i vencanje-bend de marko svadba i vencanje-demarkobend

Velika pogodnost hotela je sama lokacija u centru grada kao i sopstveni parking.

 Želimo vam prijatan boravak…Vaš hotel Kragujevac