Gledaj horoskop, biraj muža: Najbolji partneri se rađaju u ova 4 znaka

Astrologija može dosta toga reći o pronalasku osobe koja je najbolja za nas, i prema horoskopu i prema osobinama. Žene žele nekog pouzdanog, odanog i predanog, ali to žele i muškarci.

Međutim, neki zaista poseduju osobine koje ih čine savršenim partnerom.

 

Ljubomorna bivša im priredila UŽAS na venčanju: Sačekala mladence s punom kofom (VIDEO)

 

Bik

Pouzdan, iskren i romantičan u srcu, Bik zna kako svoju ženu da drži srećnom i voljenom. Uvek traži stabilnost u svojim vezama i to je ono što najviše inspiriše. Držaće vas blizu i razmaziti svim onim što ima.

Lav
Lav je odan i ima dubok osećaj razumevanja. Voli da zasipa svoju ženu pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoje žene tonom poklona, ​​vodeći ih u šoping ili planirajući zajedničko putovanje! Izuzetno ih podržavaju.

Rak

S njima je neverojatno lepo provoditi vreme, a vole sve u vezi s ljubavi. Emotivni su i osećajni. Vole svog partnera da zasipaju ljubavlju i kvalitetno provode vrijeme s njim. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihov partner bude srećan.

Riba

Muškarac u znaku Ribe voli da ugađa i usreći druge. Svakom prilikom svoju suprugu čini srećnom i voljenom. Pobrinuće se da zaista bude tu za nju kao stub snage i podrške. Voli da bude rame za plakanje svom partneru i voljenim osobama, piše Večernji.hr.