Česta pitanja

ČESTA PITANJA

Kako mogu da postavim svoj besplatni oglas? Idete na stranicu Besplatno reklamiranje, tamo se nalazi formular koji treba da popunite. Na Vaš mejl će stići aktivacioni link pomoću kog aktivirate svoj nalog na sajtu. Od tada ste u mogućnosti da sami menjate tekst svog oglasa svaki put kada se ulogujete pomoću svog mejla i šifre.

Hoću da postavim još jedan oglas, ali to izgleda ne može?

Preko jednog e-maila i njegove šifre (koju sami postavljate prilikom prijavljivanja oglasa) možete da prijavite samo jedan oglas. Drugi oglas možete da prijavite na drugi e-mail i šifru. Vodite računa da to bude važeći e-mail jer će Vam aktivacioni link biti poslat na tu adresu i samo ako ga primite moći ćete da aktivirate oglas.

Zaboravio sam svoju šifru, kako da pristupim svom nalogu i promenim tekst oglasa? Uđite na ovu stranicu ii e-mail sa kojim ste prijavili oglas. Poslaćemo Vam novu šifru na Vaš e-mail.

Želim da promenim svoju šifru, kako to da uradim?

Ulogujte se u Vaš nalog sa starom šifrom, kliknite na link za menjanje Vašeg oglasa i u polju Šifra upišite novu šifru. Sačuvajte izmenu. Svaki sledeći put se logujete sa novom šifrom.

Kako da postavim link ka svom sajtu u oglas?

Upišite link u polje koje je za to predviđeno u formularu za prijavu oglasa i e-mail sa podacima svoje firme (naziv, adresa i PIB) kako bismo Vam poslali predracun za uplatu postavljanja linka za period od 12 meseci. Više o tomeovde

Izmenio sam tekst svog oglasa i reklama mi je nestala sa sajta. Koliko moram da čekam da mi se oglas ponovo pojavi?

Oglas čeka proveru od strane administratora. Obično oglas bude vidljiv na sajtu u roku od 24h.