svadbaivencanje-maja-butik-krpice

Butik KRPICE garderoba za vaše najlepše trenutke-mature-vencanja

Butik KRPICE garderoba za vaše najlepše trenutke – mature -venčanja

Nalazi se u ulici Svetog Save u Smederevskoj Palanci

facebook stranica:    https://www.facebook.com/maja.nikolic.94043626

Želja nam je da na prvom mestu izgledate zadovoljno, kada ste zadovoljni ostavljate odličan utisak…

svadbaivencanje-majakrpice svadbaivencanje-majakrpice-crveno

Na nedavno održanoj modnoj reviji butika KRPICE prikazani su kežual, ekstravagantni i elegantni modeli. Maja Nikolić vlasnica  butika je modna dešavanja iz metropole preselila u Smederevsku Palanku čvrsto rešena da budu što učestalija. U organizaciji i realizaciji značajno mesto zauzima revija cipela obuće „PEPELJUGA“…

svadbaivencanje-butik krpice svadbaivencanje-butik

Revija je imala punu pažnju, interesovanje i privukla je veliki broj posetilaca…Istančanog ukusa i prefinjenog stila Maja u svojoj ponudi ima komade koji će vam savršeno stajati i u kojima ćete blistati za predstojeće praznike i Novu godinu. Od srca vaš butik „Krpice“ U kombinaciji sa cipelama „Pepeljuga“ vaš zadovoljni izraz lica govoriće više od reči!

svadbaivencanje-krpicebutik svadbaivencanje-cipelepepeljuga-cipela glavu cuva

 

Mišljenja sam da velikim delom muzika utiče na modu generacijama. Muzika izaziva određeno raspoloženje, a ljudi se generacijama oblače u skladu sa zvucima omiljenih izvođača, sve je toliko isprepleteno…Moda – muzika – muzika – moda…Svi modeli u butiku „KRPICE“ su mešavina visokog kvaliteta i pristupačne cene…Požurite Novogodišnja euforija počinje sad!!!

AKO VAM SE SVIDLA STRANICA PODELITE  JE VAŠIM PRIJATELJIMA…